Slik parer du Amazfit-klokken med telefonen

Sådan parrer du Amazfit-uret med din telefon

Har du nettopp kjøpt en ny Amazfit-smartklokke og lurer på hvordan du parer den med Android-telefonen din? Eller er det omvendt, du har kjøpt en ny telefon og lurer på hvordan du får Amazfit til å koble seg til telefonen igjen? Eller kanskje du bare sitter der og lurer på: "Hvordan parer jeg Amazfit?"

Uansett, i denne artikkelen og hurtigguiden viser vi deg hvordan du får Amazfit til å koble til telefonen din umiddelbart, både erfarne og nybegynnere!

For å gjøre det enklere har vi delt det inn i to trinn: hvordan du kobler til Amazfit, og hvordan du parer en allerede tilkoblet enhet. Denne guiden vil fungere på alle Amazfit-smartklokker, enten det er en Amazfit Pace eller Amazfit Bip.

Koble til en ny klokke

Første ting først: installer Amazfit-appen og opprett en konto.
Når dette er gjort, holder du knappen på høyre side av klokken inne i 6 sekunder og slipper den for å slå på klokken. Da vises QR-koden på skjermen på smartklokken.

Når du har aktivert Bluetooth på telefonen, åpner du appen og skanner QR-koden etter at du har valgt enheten. Hvis du bruker en Android-telefon, vises en sammenkoblingskode på begge enhetene. På iOS trenger du ikke å bekymre deg for at det vises en paringskode. Nå trenger du bare å trykke på for å bekrefte at Bluetooth-tilkoblingen er opprettet.

Når dette er fullført, velger du hvilken hånd du primært bruker klokken på (høyre eller venstre hånd) for å få så nøyaktige data som mulig.

Paring av klokken

Først må du åpne Zepp-appen (også kjent som Amazfit-appen) på mobiltelefonen og logge på med Mi-kontoen din.
Når Mi-kontoen er opprettet, blir du bedt om å fylle ut grunnleggende informasjon om deg selv.

Neste trinn er å koble Amazfit-klokken til telefonen.
Begynn med å aktivere Bluetooth på mobiltelefonen og åpne Zepp-appen på nytt. Når du har gjort dette, vil du kunne se klokken din i profilen din under "Min enhet". Klikk på klokken din.

Deretter plasserer du klokken ved siden av telefonen mens Bluetooth-forbindelsen mellom enhetene opprettes. Når du mottar en forespørsel om sammenkobling på klokken, klikker du for å opprette forbindelsen og bekrefter sammenkoblingen.

Nå er det bare å vente mens klokken oppdateres, så er du klar til å sette i gang!


Skriv en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.