Slik bytter du reimer på Apple Watch

Sådan skifter du remmene på dit Apple Watch
Hvis du har en Apple Watch, vet du at en av de beste funksjonene på enheten er at du kan tilpasse den med forskjellige bånd. Enten det er et lenkearmbånd i rustfritt stål eller et sportsarmbånd i stoff, er det enkelt og morsomt å bytte ut remmen.

En av de store tingene med Apple - og Apple Watch - er deres tilpasningsmuligheter. Men det er fortsatt viktig å sørge for at du kjøper et Apple Watch-armbånd som passer til Apple-smartklokken din.

Det betyr at du kan bruke et Apple Watch-armbånd designet for en første generasjons Apple Watch (eller et bånd designet for Apple Watch Series 1, 2 eller 3) med Apple Watch Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8 og begge generasjoner av Apple Watch SE. Det eneste du må huske er at det er størrelsene, ikke seriene, som er kompatible.

Størrelseskompatibilitet er som følger: 38 mm, 40 mm og 41 mm Apple Watch-bånd er gjensidig kompatible, mens 42 mm, 44 mm og 45 mm bånd også er kompatible - uavhengig av hvilken Apple Watch-serie selve klokken tilhører.

Det beste av alt er at det ikke tar mer enn ett minutt å bytte reim på Apple Watch, og du trenger ikke engang verktøy. I dette blogginnlegget går vi gjennom alt du trenger å vite om å bytte reim på Apple Watch.


Trinn 1: Fjern den gamle reimen
Det første trinnet når du bytter klokkerem er å fjerne den gamle remmen. For å gjøre dette, trykk på utløserknappen på baksiden av klokken. Dette vil frigjøre remmen din, og du skal nå enkelt kunne skyve remmen til siden.

Ikke glem å være forsiktig når du håndterer teknologi. Tving aldri noe inn i utløserknappen, og trykk eller trekk aldri hardere enn det som virker rimelig. Hvis Apple Watch-båndene ikke glir ut uten anstrengelse, kan du prøve å trykke på utløserknappen igjen.


Trinn 2: Fest det nye båndet ditt
Når det gamle båndet er fjernet, er det bare å skyve det nye armbåndet på plass. Du trenger bare å reversere fjerningsprosessen.
Og voila - du er ferdig.

Ikke glem å sjekke retningen på remmen. Hvis du tilfeldigvis monterer armbåndet feil vei, er det bare å fjerne det slik du gjorde i trinn 1.


Å bytte reim på en Apple Watch er enkelt og gjøres i to enkle trinn - fjern den gamle reimen og fest den nye! Med så mange forskjellige stiler og farger tilgjengelig for Apple Watch-armbånd, kan det å endre utseendet være en morsom måte å uttrykke deg selv og vise litt personlighet med enheten din. Så sett i gang og gi Apple Watch en makeover i dag!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.