Vi har nå Vipps!

You order - your favorite payment option

Den lange ventetiden er endelig over: Nå kan du betale med Vipps.

I den voksende verdenen av netthandel har måten vi betaler for varer og tjenester på, gjennomgått både en betydelig og rask forandring. Vi har for lengst tatt farvel med tiden da kontanter var konge, og da det var nødvendig med kredittkort for å gjennomføre en transaksjon på internett. I dag forventer vi bekvemmelighet, sikkerhet og et bredt utvalg av betalingsalternativer som tilfredsstiller våre individuelle behov og preferanser.

Hos oss har vi ikke bare et stort utvalg av klokkeremmer til nesten alle modeller og produsenter på markedet, vi har også et bredt utvalg av betalingsalternativer, av den enkle grunn at vi ønsker at du skal kunne betale på den måten du foretrekker.

Blant vårt utvalg av sikre betalingsalternativer tilbyr vi dette:

  • Betal med kortet ditt: Et enkelt og pålitelig betalingsalternativ med ditt foretrukne debet- eller kredittkort.
  • Google Pay: Med Google Pay bruker du Google til å lagre din foretrukne betalingsinformasjon, som deretter automatisk fylles inn når du gjennomfører kjøpet. En rask og utmerket måte å kjøpe ting på nettet fra støttede nettsteder, der vi er en av dem.
  • Klarna: Klarna lar deg betale gjennom en rekke forskjellige alternativer. På samme måte som med Google Pay, lar Klarna deg lagre betalingsinformasjonen din hos leverandøren. Du kan deretter velge å betale direkte på ulike måter, betale senere ved hjelp av en faktura (perfekt hvis du vil motta produktet før du kjøper), eller dele opp summen i mindre enkeltbetalinger.
  • Vipps: Til slutt - Vipps. Det blir ikke mye enklere enn dette. Fullfør kjøpet og betal direkte med telefonen din, uten kort eller komplikasjoner.

Så når du bestiller, kan du være trygg på at du ikke bare får en ny reim, skjermbeskytter eller deksel av høy kvalitet til smartklokken din raskt og pålitelig levert - du kan også betale for det på den måten som gir mest mening for deg.


Skriv en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Les også

You order - your favorite payment option
Utforsk betalingsalternativene våre, og velg det du foretrekker.