Den ultimate gjennomgangen av OnePlus Watch 2R

The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R

OnePlus Watch 2R fremstår som et overbevisende alternativ i smartklokkemarkedet, og tilbyr en blanding av imponerende funksjoner og verdi som det er vanskelig å ignorere. Som det rimeligere søskenet til OnePlus Watch 2, opprettholder denne enheten mange av styrkene som gjorde at forgjengeren skilte seg ut, samtidig som den inngår noen kalkulerte kompromisser for å oppnå et mer tilgjengelig prispunkt.

Som et selskap som elsker OnePlus og OnePlus Watch reimer, er vi alltid glade når teknologigiganten lanserer en ny modell, spesielt med deres tendens til å flytte grensene for hva som er mulig, samtidig som de lager smartklokker som er morsomme å ha på. Nedenfor finner du vår omfattende gjennomgang av produktet, der vi vil gjøre vårt beste for å skjule vår begeistring og forbli så objektive som mulig - følg med!

Design og byggekvalitet

Watch 2R har et sirkulært design som minner om tradisjonelle klokker. Selv om den kanskje ikke utstråler den samme premiumfølelsen som motstykket i rustfritt stål, holder aluminiumskonstruksjonen klokken lett og behagelig å ha på hele dagen. 24-timersmarkeringene på rammen og den sølvfargede halvsirkelformede ringen langs den nedre halvdelen gir klokken et distinkt, litt retroaktig uttrykk som skiller den fra andre smartklokker.

Holdbarhet er en sterk side ved Watch 2R. Med en IP68-klassifisering er den godt rustet til å takle svømmeturer og regnværsdager uten problemer. Safirglasset som beskytter skjermen, gir et ekstra lag med robusthet og sørger for at klokken tåler påkjenningene ved daglig bruk.

Skjerm og grensesnitt

Watch 2R har en skarp, levende AMOLED-skjerm som er lett lesbar i ulike lysforhold. Selv om den ikke er like lyssterk som noen premiumklokker, holder den mål i de fleste hverdagssituasjoner. Grensesnittet, som drives av Wear OS 4, er bemerkelsesverdig flytende og responsivt. OnePlus har gjort minimale tilpasninger av operativsystemet, noe som resulterer i en ren og intuitiv brukeropplevelse som er en fryd å navigere.

En av de mest iøynefallende funksjonene er "bobler"-grensesnittet for applikasjoner, som gir en leken og effektiv måte å få tilgang til favorittappene dine på. Grensesnittet er generelt sett imponerende smidig, og noen brukere har til og med bemerket at det overgår smidigheten til Pixel Watch.

Ytelse og funksjoner

Under panseret har Watch 2R nok kraft til å sikre en forsinkelsesfri opplevelse. Den store lagringsplassen (32 GB / 2 GB RAM) lar brukerne lagre musikk og urskiver direkte på enheten, noe som gjør den enda mer allsidig. Selv om den mangler noen avanserte helsefunksjoner som finnes hos konkurrentene, som EKG, blodtrykksmåling og temperaturmåling på håndleddet, dekker den det grunnleggende innen treningsmåling på en tilfredsstillende måte.

Klokken tilbyr standard smartklokkefunksjoner som håndtering av varsler, appstøtte og musikkontroll. Det er imidlertid verdt å merke seg at noen funksjoner kan være begrenset når du bruker urskiver fra tredjeparter, ettersom enheten advarer om at den kanskje ikke går inn i Smart Mode, noe som kan påvirke batterilevetiden.

Batteritid og lading

Det kanskje mest imponerende aspektet ved OnePlus Watch 2R er den eksepsjonelle batterilevetiden. Denne levetiden er en betydelig fordel i forhold til mange konkurrenter på smartklokkemarkedet, ettersom den har et kraftig 500 mAh-batteri. Hvis du ikke er oppdatert på batteriteknologi, kan vi nevne at en moderne smarttelefon, som håndterer mange flere prosesser enn en smartklokke, vanligvis har et batteri på mellom 3000 og 5000 mAh, mens en kalkulator kanskje har et 100 mAh-batteri.

Ladingen er like imponerende, og klokken klarer å lade batteriet helt opp på omtrent en time ved hjelp av ladekapasiteten på 7,5 W. Den kompakte ladepucken er USB-C-kompatibel, noe som gjør den praktisk å ha med på reise. Mangelen på lett tilgjengelige reserveladere fra OnePlus kan imidlertid være et problem for noen brukere.

Programvare og økosystem

Watch 2R kjører på Wear OS 4, som gir tilgang til et bredt utvalg av apper fra Google Play Store. OnePlus har integrert helsesporingsfunksjonene i én enkelt app, OnePlus Health (OHealth), noe som forenkler brukeropplevelsen sammenlignet med noen konkurrenter som krever flere apper.

OnePlus lover to Wear OS-oppdateringer og tre år med sikkerhetsoppdateringer for Watch 2R. Selv om dette er på nivå med Googles støtte for Pixel Watch, er det ikke like bra som hos noen andre konkurrenter, og noe vi skulle ønske OnePlus ville utvide.

Helse- og treningssporing

Helse- og treningssporingsfunksjonene til Watch 2R er tilstrekkelige for tilfeldige brukere, men kan gi treningsentusiaster lyst på mer. Den dekker det grunnleggende, som skrittelling, pulsmåling og søvnregistrering. Klokken mangler noen avanserte helsefunksjoner som finnes hos konkurrenter med tilsvarende pris, for eksempel EKG, hudtemperaturmåling og falldeteksjon. For brukere som prioriterer disse avanserte helsemålingene, kan dette være en betydelig ulempe, men for den vanlige brukeren (som OnePlus Watch 2R retter seg mot), vil vi si at den tilbyr mer enn nok.

Tilbehør og tilpasning

Selv om det følger med en reim til OnePlus Watch når du kjøper OnePlus Watch 2R, har folk en tendens til å elske tilpasning av forskjellige grunner. Det kan være fordi du foretrekker et bestemt materiale fremfor et annet, eller fordi du ønsker å kunne matche klokkeremmen med antrekket eller stilen din - uansett, i likhet med tidligere utgaver i serien, har Watch 2R utskiftbare reimer slik at du kan velge og vrake blant dine favoritter.

Det samme gjelder for annet populært tilbehør på markedet, som for eksempel deksler og skjermbeskyttere, og viser OnePlus' vilje til å møte brukerne der de er, og hjelpe dem med å få smartklokken til å føles som sin egen.

Konklusjon

OnePlus Watch 2R er et overbevisende alternativ for brukere som ønsker en dyktig smartklokke med enestående batteritid til en overkommelig pris. Det flytende grensesnittet, den slitesterke designen og det langvarige batteriet gjør den til et attraktivt valg for hverdagsbruk. Selv om den kanskje ikke kan skryte av de mest avanserte helsefunksjonene eller premiumutseendet til sine dyrere søsken, utmerker den seg ved å levere kjernefunksjonalitetene til smartklokken med imponerende effektivitet.

Potensielle kjøpere bør imidlertid vurdere hva de prioriterer. Hvis avansert helsesporing eller et mer eksklusivt utseende er et must, bør de kanskje se på andre alternativer. Men for de som verdsetter batterilevetid, ytelse og valuta for pengene, fremstår OnePlus Watch 2R som en sterk utfordrer på smartklokkemarkedet. Watch 2R representerer OnePlus' forpliktelse til å tilby funksjonsrike enheter til konkurransedyktige priser. Den balanserer ytelse og pris, noe som gjør den til en verdig vurdering for alle som er på utkikk etter en ny smartklokke. OnePlus fortsetter å forbedre sine bærbare produkter, og Watch 2R legger et solid grunnlag for fremtidige iterasjoner, noe som lover en spennende vei videre for merket på smartklokkeområdet.

Skriv en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Les også

You order - your favorite payment option
Utforsk betalingsalternativene våre, og velg det du foretrekker.