Hva kan du gjøre med en Apple Watch? Få svaret her! | Reim.no

Hvad kan et Apple Watch? Få svaret her! | Urrem.dk

Lurer du på hva en Apple Watch kan gjøre? Her er svaret!

Apple Watch er en revolusjonerende smartklokke som kan mye mer enn bare å vise hva klokken er. Apple Watch har utrolige helse- og treningsfunksjoner med sin høypresise pulsmåler, aktivitetsmåler, GPS-mobil og Breathe-appen. Det betyr at den kan brukes både som vanlig klokke og til medisinsk bruk.

I tillegg kan du med både den gamle og den nye Apple Watch velge mellom mange tilpassede urskiver som passer din personlige stil. Apple Watch har Apple Pay for betaling med ett tastetrykk og Apple Maps for trinnvis navigering, selv når du ikke har telefonen i nærheten.

Apple Watch kan også kobles til Apple Music for å strømme sanger direkte fra håndleddet og motta samtaler og meldinger via den innebygde høyttaleren og mikrofonen.

Apple Watch er virkelig en fantastisk enhet (uansett hvilken Apple Watch du har) som kan gjøre hverdagen vår mer praktisk, enkel og effektiv, når som helst og hvor som helst! Den kan også spore iPhonen din hvis du ikke finner den og låse opp Mac-en. Den integreres med andre ord godt med de andre enhetene dine!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.