Tilbake til skolen 2024: De fire beste smartklokkene

Back to School 2024: The Best 4 Smartwatches

Selv om det aldri er gøy å si farvel til en varm sommer, er en ny sesong alltid lovende. Enten det er skolestart eller tilbake på jobb etter en velfortjent friperiode, er det viktig å huske å se fremover mot nye utfordringer og nye sesonger å glede seg til. Som de teknologinørdene vi er, er vår første tanke hvilke dingser som kan forbedre denne nye årstiden, og vi har satt sammen en liste over de beste smartklokkene for å takle det hele.

Les videre, og finn ut hvilke smartklokker vi mener du bør investere i - og hvorfor vi mener det er et godt valg.

Apple Watch Series 9: Din ultimate følgesvenn på vei tilbake til jobb

Når vi tar farvel med late sommerdager og forbereder oss på å komme tilbake på jobb, fremstår Apple Watch Series 9 som den perfekte følgesvennen for profesjonelle som ønsker å holde seg på topp. La oss se nærmere på hvorfor denne smartklokken er et must å ha på håndleddet når du vender tilbake til kontoret eller hjemmefra.

Gå aldri glipp av noe (eller et møte)

Apple Watch Series 9 er som å ha en personlig assistent festet til håndleddet. Med den alltid påslåtte Retina-skjermen som er lysere enn noensinne (opptil 2000 nit!), går du aldri glipp av et viktig varsel eller en påminnelse om et møte, selv når du haster mellom konferanserom eller tar en rask kaffe. Urskiven er lett synlig i sterkt sollys, så uansett om du pendler eller tar en rask pause utendørs, er du alltid oppdatert.

Bedre balanse mellom jobb og fritid

En av de kuleste funksjonene for travle profesjonelle er den nye dobbelttrykksbevegelsen. Tenk deg at du sitter i et møte med hendene fulle av papirer, og så kommer det en viktig samtale. Du trenger ikke å fumle - bare dobbelttrykk med tommelen og pekefingeren, og voilà! Du har besvart samtalen uten å miste et sekund. Det er disse små tidsbesparelsene som kan utgjøre en stor forskjell for effektiviteten i arbeidsdagen din.

Helse er rikdom, spesielt på jobben

Series 9 tar helsen din på alvor, noe som er avgjørende når du er tilbake i arbeidsrutinen. Den mer nøyaktige helsesporingen kan minne deg på å stå opp og bevege deg hvis du har sittet for lenge ved skrivebordet. Den kan til og med registrere om pulsen din er uvanlig høy under en stressende presentasjon, og gi deg et puff om å ta noen dype åndedrag. Disse subtile beskjedene kan hjelpe deg med å opprettholde velværet selv på de travleste dagene.

Batterilevetid som holder tritt med deg

En av de mest imponerende oppgraderingene er batterilevetiden. Series 9 kan enkelt holde gjennom hele arbeidsdagen, og litt til. Faktisk kan det hende at du har 60 % batteri igjen på slutten av en travel dag, selv etter at du har sporet treningsøkten din i lunsjen. Det betyr at du kan ha den med deg til sengs for søvnregistrering uten å bekymre deg for lading, noe som hjelper deg med å etablere bedre søvnrutiner når du vender tilbake til arbeidslivet.

Din personlige produktivitetsbooster

Med Siri-behandling på enheten går det lynraskt å sette påminnelser, tidtakere eller sjekke kalenderen. Ingen flere pinlige pauser mens Siri kobler seg til nettskyen - alt skjer rett på håndleddet ditt. Denne hastighetsøkningen kan være helt avgjørende når du prøver å holde deg oppdatert på flere oppgaver og tidsfrister.

Det profesjonelle utseendet

La oss ikke glemme stilen. Apple Watch Series 9 ser elegant og profesjonell ut, og passer perfekt uansett om du går i dress og slips eller en uformell forretningsuniform. Og med Apple Watch Series 9 reimer som enkelt kan byttes ut, kan du matche klokken til antrekket ditt eller tonen i møtene dine.

Samsung Galaxy Watch 6: Din ultimate følgesvenn på universitetet

Med denne anbefalingen ser vi på våre fremtidige akademikere. Mens du gjør deg klar for et nytt semester (eller ditt aller første), la oss snakke om en dings som kan bli din nye beste venn på campus - Samsung Galaxy Watch 6. Dette er ikke bare en hvilken som helst smartklokke; det er som å ha en personlig assistent, treningscoach og studiekompis i én og samme elegante innpakning på håndleddet.

Gå aldri glipp av en time (eller en fest)

En ting av gangen - livet på universitetet er travelt, og det kan være en utfordring å holde oversikt over timeplanen. Galaxy Watch 6 kommer til unnsetning med sin lyse, alltid påslåtte skjerm. Med et raskt blikk på håndleddet vet du nøyaktig hvor du skal være, enten det er forelesningen kl. 08.00 eller studiegruppemøtet på biblioteket. Og la oss være ærlige, den er også perfekt for å sørge for at du ikke går glipp av viktige sosiale arrangementer!

Din helsekompis på studenthjemmet

Bor du alene for første gang? Galaxy Watch 6 hjelper deg med å holde deg frisk. De avanserte funksjonene for helsesporing kan hjelpe deg med å opprettholde en balansert livsstil midt i det kaotiske livet på universitetet. Fra å minne deg på å bevege deg når du har pugget for lenge til eksamen, til å spore søvnmønsteret ditt (for vi vet jo at det kan skje at du sover hele natten), hjelper denne klokken deg med å holde styr på velværet ditt.

Trening for førsteårsstudenten (og mer til)

Apropos helse, Galaxy Watch 6 er som å ha en personlig trener på håndleddet. Enten du trener på treningssenteret på campus, deltar i internidrett eller bare prøver å unngå å få vondt i ryggen av å sitte på biblioteket i timevis, så har denne klokken det du trenger. Den kan automatisk gjenkjenne ulike treningsøkter og gir til og med avanserte målinger for løpere. Så uansett om du spurter til timen eller tar en rolig joggetur rundt campus, har du alle treningsdataene dine lett tilgjengelig.

Hold kontakten uten å bli distrahert

Vi vet alle hvor lett det er å bli oppslukt av telefonen i timene (ikke for å dømme noen her). Med Galaxy Watch 6 kan du holde kontakten uten å være klistret til skjermen. Du kan motta varsler, meldinger og til og med anrop rett på håndleddet. Det betyr at du kan holde deg oppdatert uten å ta frem telefonen midt i forelesningen - professorene dine vil takke deg.

Din medhjelper i studietiden

Det er her Galaxy Watch 6 virkelig briljerer for studenter. Bruk den til å stille inn tidtakere for fokuserte studieøkter, eller som stoppeklokke for prøver på tid. Med tilgang til apper som Todoist kan du administrere oppgaver og prosjekter direkte fra håndleddet. Og la oss ikke glemme den innebygde kalkulator-appen - perfekt for raske mattesjekker under leksene.

Batteritid som holder tritt med livet på campus

Studiedagene kan være lange, og det siste du trenger er enda en enhet som må lades hele tiden. Selv om batterilevetiden til Galaxy Watch 6 ikke er rekordlang, kan den likevel ta deg gjennom en hel dag med forelesninger, studieøkter og sosiale aktiviteter før du trenger å lade den opp. Bare sett den på laderen mens du gjør deg klar om morgenen, så er du klar til å gå!

Stil som holder mål

La oss innse det - stil er viktig på campus. Galaxy Watch 6 ser elegant og moderne ut, og passer inn uansett om du er pyntet til en presentasjon eller slapper av i joggesko for å studere. I tillegg kan du tilpasse urskivene og velge mellom et mylder av Samsung Galaxy Watch 6 reimer, slik at du kan matche den til humøret eller antrekket ditt hver dag.

Google Pixel Watch 2: Din sidekick på videregående skole

Enten du er førsteårsstudent som nervøst trer inn i korridorene for første gang eller en erfaren senior som er klar til å herske over skolen, la oss snakke om en gadget som kan bli din nye beste venn - Google Pixel Watch 2. Dette er ikke bare en hvilken som helst smartklokke; det er som å ha en personlig assistent, treningscoach og stilikon i én elegant pakke på håndleddet.

Aldri gå glipp av noe (eller en time)

En ting av gangen - livet på videregående er hektisk, og det kan være vanskeligere å holde styr på timeplanen enn på en popquiz. Pixel Watch 2 kommer til unnsetning med sin lyse, alltid påslåtte skjerm. Med et raskt blikk på håndleddet vet du nøyaktig hvor du skal være, enten det er neste time, klubbmøte eller idrettstrening. Nå slipper du å gå inn i feil klasserom!

Hold kontakten (uten å bli distrahert)

Vi vet alle hvor strenge enkelte lærere kan være når det gjelder telefoner i klasserommet, og det er en god grunn til det. Med Pixel Watch 2 kan du holde kontakten uten å ta frem telefonen. Du kan motta varsler, meldinger og til og med anrop rett på håndleddet. Det betyr at du kan holde deg oppdatert uten å bli distrahert fra det læreren sier, og uten å forstyrre klassekameratene dine.

Fitness for å vinne

Enten du er med på skolelaget eller bare prøver å holde deg i form, har Pixel Watch 2 ryggen din. Den kan automatisk gjenkjenne ulike treningsøkter, så uansett om du spurter på løpebanen eller skyter basketballer i gymtimen, har du alle treningsdataene dine lett tilgjengelig. I tillegg er den perfekt til å spore skrittene dine i de lange skolekorridorene!

Stressdempende kompis

Videregående skole kan være stressende, og Pixel Watch 2 vet det. Den har en kul funksjon som heter "Body Responses", som faktisk kan oppdage når du føler deg stresset. Det er som å ha en venn som prikker deg på skulderen og sier: "Hei, trekk pusten dypt." Superhjelpsomt i eksamenstiden eller før den store presentasjonen i engelsktimen.

Sov smart for å lykkes på skolen

La oss innse det - det kan være en utfordring å få nok søvn i løpet av videregående skole. Pixel Watch 2 kan spore søvnmønsteret ditt og hjelpe deg med å finne ut om du får nok hvile til å takle de tidlige morgentimene. Det kan kanskje overbevise deg om å legge fra deg mobilen og sove litt før den store prøven.

Stil som holder mål

På videregående handler det om å uttrykke seg, og Pixel Watch 2 forstår det. Den ser elegant og moderne ut, og passer inn uansett om du har på deg favorittgenseren din eller kler deg opp til skoleballet. I tillegg kan du tilpasse urskiver og reimer til Google Pixel Watch 2, slik at du kan matche den til humøret eller antrekket ditt hver dag. Det er som å ha et nytt tilbehør uten å bryte kleskoden!

Batteritid som varer hele dagen (og litt til)

Med forbedret batteritid kan Pixel Watch 2 enkelt holde gjennom hele skoledagen og fritidsaktiviteter. Du trenger ikke å bekymre deg for at klokka skal gi opp midt under friidrettsøvelsen eller i løpet av lesestunden etter skoletid. Bare lad den opp mens du gjør deg klar om morgenen, så er du klar til å sette i gang!

Din personlige studieassistent

Bruk Pixel Watch 2 til å stille inn tidtakere for fokuserte studieøkter, eller som stoppeklokke for prøver på tid. Du kan til og med bruke talekommandoer til å stille inn påminnelser om lekser eller prosjektfrister. Det er som å ha en superorganisert studiekompis rett på håndleddet.

Xplora X6 Play: Den ultimate skolestartkompisen for små elever (og foreldrene deres!)

Nå som vi forbereder oss på et nytt skoleår, la oss snakke om en dings som kanskje kan bli ditt nye favorittverktøy som forelder - smartklokken Xplora X6 Play. Dette er ikke en hvilken som helst smartklokke; det er som å ha en personlig assistent, en sikkerhetsanordning og et morsomt læringsverktøy i én og samme barnevennlige innpakning.

Hold kontakten uten smarttelefon-dramaet

En ting av gangen - vi ønsker alle å holde kontakten med barna våre, men å gi en 6-åring en smarttelefon er kanskje ikke den beste ideen. Her kommer X6 Play inn i bildet! Med denne smarte enheten kan barnet ditt ringe og sende meldinger kun til forhåndsgodkjente kontakter. Det betyr at du kan se til dem etter skoletid eller i friminuttene uten å bekymre deg for uønsket kommunikasjon. Det er som å ha en direkte linje til barnet ditt, uten risikoen ved sosiale medier eller internettilgang.

Sikkerhet først, trygghet alltid

La oss snakke om funksjonen som vil hjelpe deg å puste lettere - GPS-sporing. X6 Play er utstyrt med posisjonssporing i sanntid, slik at du kan holde øye med din lille oppdagelsesreisende på avstand. Du kan til og med sette opp "trygge soner" og få varsler når barnet ditt går inn i eller forlater disse områdene. Perfekt for å vite når de har ankommet skolen eller kommet seg til fritidsaktivitetene sine. Det er som å ha en skytsengel som passer på dem, noe som gir deg ekstra trygghet i løpet av skoledagen.

Oppmuntre til aktiv lek (selv på skolen)

Vi vet alle hvor viktig det er for barn å holde seg aktive, og X6 Play gjør det morsomt! Med den innebygde skrittelleren og aktivitetsplattformen kan barnet spore skrittene sine gjennom hele skoledagen. Det er som å ha en liten treningscoach på håndleddet, som oppmuntrer dem til å bevege seg mer i friminuttene eller kroppsøvingstimene. Og det beste av alt? Barn som bruker Xplora-klokker, har en tendens til å gå 2,5 ganger mer. Det er en seier for både den fysiske helsen og de urolige stundene i klasserommet!

Skolemodus: Fokus på læring, ikke dingser

Er du bekymret for at klokken skal distrahere i timene? Frykt ikke! X6 Play kommer med en praktisk "Skolemodus"-funksjon. Du kan stille inn bestemte tidspunkter der klokkens funksjoner er begrenset, slik at barnet ditt kan fokusere på ABC og 123, og ikke på å chatte med vennene sine.

SOS for "bare i tilfelle"-øyeblikkene

Selv om vi håper det aldri blir nødvendig, har X6 Play en SOS-funksjon. I nødstilfeller kan barnet ditt raskt varsle deg eller andre utpekte kontakter. Det er en ekstra trygghet som alle foreldre setter pris på, spesielt når de sender barnet på skolen for første gang.

Fang minnene (uten smarttelefonrisikoen)

X6 Play leveres med et 5 MP-kamera, perfekt for å fange de søte første skoledag-øyeblikkene eller morsomme stunder med nye venner. Og siden den ikke er koblet til Internett, trenger du ikke å bekymre deg for at bildene havner et sted der de ikke burde. Det er som å gi barnet ditt en trygg måte å dokumentere skoleopplevelsene sine på.

Stilig og slitesterk for lekeplassen og andre steder

Barn kan være tøffe mot tingene sine. X6 Play er designet for å tåle påkjenningene på lekeplassen og i klasserommet. Med utskiftbare rammer og Xplora X6 Play reim kan barnet tilpasse klokken til sin egen personlighet eller dagens antrekk. Den er slitesterk nok for skolehverdagen, men kul nok til at barnet ditt faktisk vil ha den på seg.


Skriv en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Les også

You order - your favorite payment option
Utforsk betalingsalternativene våre, og velg det du foretrekker.